100% værdigaranti Fri fragt når du køber for mere end 800kr.

FAQs

  • For at kunne fyldestgøre konceptet som er overført fra Amerika, ville det forringe oplevelsen markant hvis man blot kunne sende boxen retur, hvis man havde åbnet boxen. Alle kan naturligvis ikke vinde, hvorfor vi kan give store udbytter i nogle ordrer og derved skabe chancen for at få en fantastisk følelse.

  • Vi har forudpakket mysteryboxe, der står klar på lageret og venter på at blive tilfædligt udvalgt af udvælgelsesprocessen. Dette betyder at vi ikke har indflydelse på hvilken pakke der ender hos dig. Men inden vi sender pakken afsted sørger vi naturligvis for at den er spækket med mystik.

  • Her hos Mysteryfox, bestræber vi os på at skabe det magiske øjeblik samt den dertil liggende oplevelse, som gør vores koncept helt unikt. Oveni dette giver vi en 100% værdigaranti, hvilket betyder at du som minimum vil få en værdi i din MysteryBox, der svarer til 100% af det betalte beløb.
  • Her hos Mysteryfox elsker vi tilfredse kunder, derfor har vi valgt at alle pakker vi sender ud, skal som minimum indholde genstande der svarer til 100% af købsprisen. Husk dette er et minimum, dvs at der stadig er mulighed for at snuppe jackpotten!

  • Du vælger den mystery box som passer dig aller bedst, derefter tilføjer du den blot kurven og bestiller den.
    Den vil derefter blive leveret til din forsendelse adresse, og du kan nu opleve rusen ved at åbne den mystiske box.
    …. God Fornøjelse!